
קציצות עוף ברוטב עגבניות ולימונים כבושיםמנת עוף חדשה ומקורית שתרענן לכם את הרפרטוארדניאל זך|"כרמלה ואני", הוצאת מודן| פורסם11/03/1012:15 ![]() צילום: דניה ויינר, "כרמלה ואני", הוצאת מודן |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומשהים במקרר כשעה. 2יוצרים 30 קציצות קטנות ופחוסות מעט, בידיים רטובות או משומנות. 3מחממים שמן לטיגון בסיר רחב בגובה כ-3 ס"מ על להבה בינונית. מטגנים את הקציצות 7-5 דקות, עד שהן משחימות. מספיגים על מגבות נייר ומגישים מייד. להכנת הרוטב: 1מחממים סיר רחב עם השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום, הלימונים ואת התבלינים. מערבבים כ-2 דקות ומוסיפים את העגבניות ואת הרסק. מערבבים ומוסיפים את המים. 2מביאים לרתיחה עדינה, מוסיפים את הקציצות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות. התבשיל משתבח אחרי לילה במקרר. מגישים עם אורז או פתיתים או קוסקוס ועם שעועית ירוקה חלוטה. תגיות:קציצות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AAעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAלימונים כבושים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |