מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 כרעיים
  • עלים מענף רוזמרין (או חמישה ענפים רכים קצוצים של תימין)
  • 3 ראשי שום שלמים חצויים לשניים
  • מיץ מלימון וחצי קליפה (שטופה היטב) של שישה לימונים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • 6 שיני שום כתושות
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים ומשרים במקרר ללילה. 2. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות. 3. מעבירים את העוף והנוזלים לתבנית וצולים בתנור במשך כשעה. מקפידים להפוך מדי כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il