
עוף בפירות יבשים עם אורזעינב אוזן הגישה אל שולחן השופטים מנה של עוף בפירות יבשים והצליחה להפתיע אפילו את אוהבי העוף הגדולים ביותר. בואו לנסות גם אתם
עינב אוזן
| מאסטר שף
| פורסם 20/10/10 17:47
תמונת AVI: מאסטר שף
|
המצרכים (4 מנות):
לאורז
אופן ההכנה:אופן הכנת האורז: 1 מחממים שמן בסיר. 2. מוסיפים את 2 כוסות האורז ומטגנים מעט. 3. מוסיפים את המלח ומערבבים. 4. מוסיפים את 3 כוסות המים הרותחים. 5. מביאים לרתיחה, מערבבים טוב את האורז ומכסים חלקית את הסיר. 6. מבשלים בין 17 ל- 20 דקות. אופן הכנת העוף: 1 מחממים בסיר את השמן. 2. מוסיפים את הבצלים החתוכים ומטגנים עד לשקיפות הבצל ומוסיפים את הפירות היבשים. 3. מוסיפים את כף הסוכר ומערבבים ליצירת קרמל. 4. מסדרים את שוקי העוף בסיר ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה. 5. מפזרים כורכום וכף פפריקה ומוסיפים את הקינמון והמלח. 6. מוסיפים כוס מים לסיר ומערבבים בעדינות. 7. מכסים את הסיר ומניחים לו להתבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות. 8. מוסיפים 1/4 כוס מים, מפזרים 1/2 כף פפריקה ואת הכוסברה הקצוצה מוסיפים ומבשלים עוד 5 דקות.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |