
שניצל קרוצ'יאוכל מרוקאי-פולניזמי שרייבר|מסעדת סנדר| פורסם24/06/0916:26 ![]() תמונת AVI: המטבח |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים יחד (פרט לחזה העוף ופירורי הלחם) בצלחת עמוקה. 2. טובלים את חזה העוף בבלילה ומצפים בפירורי לחם. 3. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את השניצל (בזהירות). לאחר שהשניצל הופך זהוב, מעבירים לצלחת עם נייר סופג. מגישים לצד לימון כבוש ותוספות. תגיות:שניצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9Cעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3אוכל מרוקאי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%90%D7%99אוכל פולני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |