
פרגיות בתנור עם ירקותנתחים עסיסיים של פרגיות בתיבול חריף-מתוק - מתכון אחד שהוא ארוחה שלמהמוטי בר און|אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok| פורסם01/07/1011:49 ![]() צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חותכים את הפרגיות לנתחים (כל סטייק ל-4 חלקים). משרים את נתחי הפרגיות לשעה במשרה של שמן זית, רוטב צ'ילי, רוטב סויה, מלח, פלפל שחור ופפריקה. 3חותכים את הבצלים והפלפלים לרצועות, את הבטטות והגזרים לטבעות ומניחים בתבנית. מפזרים מעל את שיני השום השלמות. 4מתבלים בנדיבות במלח, פלפל שחור ופפריקה. מזלפים מעל את שמן הזית, רוטב הצ'ילי והסויה. מערבבים היטב את כל המרכיבים. 5מוסיפים מעל את נתחי הפרגיות ומכניסים לתנור שחומם מראש. 6צולים כ-40-45 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם ועד להשחמה קלה של נתחי הפרגיות . תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פרגית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%AAירקות בתנור https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8בטטות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%95%D7%AAחריף-מתוק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%A3-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |