https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פרגיות בתנור עם ירקות

נתחים עסיסיים של פרגיות בתיבול חריף-מתוק - מתכון אחד שהוא ארוחה שלמה

נתחי פרגיות וירקות צלויים בתנור (צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב)
צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 8 סטיקים פרגיות

  • 2 פלפלים אדומים
  • 2פלפלים ירוקים
  • 3 בצלים
  • 3 בטטות
  • 3 גזרים
  • 1 ראש שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • עלי תימין
  • שמן זית
  • רוטב צ'ילי מתוק חריף
  • רוטב סויה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2חותכים את הפרגיות לנתחים (כל סטייק ל-4 חלקים). משרים את נתחי הפרגיות לשעה במשרה של שמן זית, רוטב צ'ילי, רוטב סויה, מלח, פלפל שחור ופפריקה.

3חותכים את הבצלים והפלפלים לרצועות, את הבטטות והגזרים לטבעות ומניחים בתבנית. מפזרים מעל את שיני השום השלמות.

4מתבלים בנדיבות במלח, פלפל שחור ופפריקה. מזלפים מעל את שמן הזית, רוטב הצ'ילי והסויה. מערבבים היטב את כל המרכיבים.

5מוסיפים מעל את נתחי הפרגיות ומכניסים לתנור שחומם מראש.

6צולים כ-40-45 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם ועד להשחמה קלה של נתחי הפרגיות .

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il