https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופריטו עוף וארטישוק

תבשיל עוף עשיר, טעים ומשביע בניחוחות של כורכום והל

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c11b649a9f19411004.htm|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם13:01
ארטישוק (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • מעט שמן לטיגון
  • 2 עופות מחולקים לשמיניות
  • 6 לבבות ארטישוק מחולקים לרבעים
  • 1 כוס מרק עוף
  • 1 כפית מחוקה פלפל אנגלי טחון
  • 1 כפית מחוקה כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 תרמילי הל
  • מלח

אופן ההכנה:

1מכינים את הרוטב: מרתיחים בסיר קטן, את מרק העוף עם כל התבלינים.

2במקביל מזהיבים, בסיר רחב, את חלקי העוף בשמן מכל צידיהם. מוציאים ושומרים בצד.

3מטגנים, באותו הסיר, גם את הארטישוקים להזהבה.

4מסדרים חזרה את חלקי העוף בשכבה אחידה מעל הארטישוקים. יוצקים כחצי כוס מהרוטב על העוף והארטישוקים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה קטנה כשעתיים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il