
קציצות שניצלקציצות של חזה עוף קצוץ גס, מתובלות בהמון פטרוזיליה ובצל ירוק. טעים קר או חם, בפיתה או בצלחת
baronm10
| אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok
| פורסם 03/08/11 10:09
צילום: baronm10, אוכל מכל הלב
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את פרוסות חזה העוף לקוביות קטנות (הכי טוב עם קופיץ, למי שיש). 2 מכניסים את הבשר לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. 3 מתבלים בנדיבות, מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים. 4 יוצקים בעזרת כף קציצות לתוך שמן חם (הבלילה רכה מכדי ליצור קציצות ביד), ומטגנים עד להשחמה.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |