המצרכים :
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את חומרי הבלילה, ומעבירים פנימה את רצועות העוף. מערבבים טוב טוב כך שהעוף יהיה עטוף לגמרי. 2 בקערה נוספת מערבבים את חומרי הציפוי. 3 טובלים את השניצלונים בציפוי, ונותנים להם לחיצה קטנה עם היד מכל צד כדי להדביק את הציפוי כמה שיותר. 4 מחממים שמן בעומק של לפחות 2.5-3 ס"מ. 5 מטגנים את השניצלונים 4-5 דקות, עד שהם יפים וזהובים. מוציאים לרשת סינון או לנייר סופג (רשת תשמור על הקראנצ'יות שלהם). 6 מגישים עם רטבים שאוהבים. השניצלים של אריאל ביבס | צילום: יעל קצב, israeli kitchenוהמנה של כפיר: אורז צהובשמים בסיר כוס אורז, כפית שטוחה מלח, חצי כפית כורכום ושתי כוסות מים רותחים ומבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. מגישים עם ירקות מאודים. לפני שמתחילים לזלול עוצמים את העיניים ומתפללים שאריאל וכפיר, וכל החטופים שלנו, יחזרו הביתה בריאים ושלמים, ממש בקרוב. *** המתכון של יעל קצב מנבחרת הבשלנים של @israeli_kitchen. |