
חזה עוף אפוי בשמן זית ולימוןארוחת הערב שלכם להיום מתחילה כאן: חזה עוף בתנור, אפוי אבל עסיסי, ברוטב שמן זית, לימון ועשבי תיבול. צרפו לזה אורז וירק בצד - ואתם מסודרים עם ארוחה שלמהאסתר בלום|mako אוכל| פורסם04/06/1216:03 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. 2מחממים את השמן בסיר קטן ומוסיפים לו את השום. מבשלים כדקה (נזהרים לא לשרוף את השום) ומורידים מהאש. מוסיפים את היין, הקליפה והמיץ מהלימון, האורגנו, התימין, הצ'ילי וכפית מלח. מערבבים ומעבירים את השמן המתובל לתבנית אפייה קטנה. 3מוודאים שהעוף יבש, ומעבירים אותו אל התבנית. מושחים אותו בתערובת השמן ומניחים את פלחי הלימון ברווחים הצמודים לעוף. 4אופים 30-40 דקות, עד שהעוף מוכן ולבן מבפנים. אם משתמשים בחזה עוף ללא עור, כדי לא לייבש אותו יתר על המידה אפשר להרטיב אותו פעם-פעמיים בזהירות בשמן החם תוך כדי אפייה. מגישים עם תוספת אורז וירק בצד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |