
כרעיים של עוף עם שזיפים ותאניםעוף אפוי וטעיםתמי אקרמן|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם30/07/0911:36 ![]() צילום: Stephan Hoerold, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שמים את הכרעיים בקערה. סוחטים את התפוזים ומוסיפים את המיץ לקערה. 2קוצצים בצל לטבעות ומוסיפים לקערה. מוסיפים תבלינים ואת השזיפים התאנים והמשמש, מערבבים הכל ומשרים לפחות ל- 3 שעות במקרר. 3מחממים תנור ל- 180 מעלות. מניחים את תכולת הקערה בתבנית מכוסה בנייר כסף ואופים כ- 45 דקות. לאחר מכן אופים כעוד רבע שעה ללא הנייר. >> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |