https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שניצל פינגווין

חזה עוף בציפוי ביצה ופירורי לחם - הכי פשוט והכי טוב

|מסעדת פינגווין| פורסם08:16
שניצל פינגווין (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • 220 גרם חזה הודו/עוף

  • מעט קמח
  • 1 ביצה
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1פורסים את הבשר ומשטיחים אותו דק (או לפי המידה הרצויה) בעזרת פטיש לשניצלים. 2. מקמחים את השניצל, טובלים אותו בבלילת הביצה ומצפים בפירורי לחם. 3. מחממים שמן עמוק לחום גבוה מאוד, ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il