
שניצל פינגוויןחזה עוף בציפוי ביצה ופירורי לחם - הכי פשוט והכי טוב|מסעדת פינגווין| פורסם27/05/1008:16 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הבשר ומשטיחים אותו דק (או לפי המידה הרצויה) בעזרת פטיש לשניצלים. 2. מקמחים את השניצל, טובלים אותו בבלילת הביצה ומצפים בפירורי לחם. 3. מחממים שמן עמוק לחום גבוה מאוד, ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fשניצלף עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9C%D7%A3+%D7%A2%D7%95%D7%A3חזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3פירורי לחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%99+%D7%9C%D7%97%D7%9Dמספעדת פינגווין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A2%D7%93%D7%AA+%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |