https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קציצות עם פטריות

מתכון לקציצות עוף ועשבי תיבול עם רוטב פטריות. נפלא עם פסטה או אורז

קציצות עם פטריות - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לרוטב:

  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 חבילת פטריות שמפניון, חתוכות לפרוסות
  • 1 חבילת פטריות פורטובלו, חתוכות לפרוסות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • חופן בזיליקום קצוץ
  • מעט מוסקט טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה מעושנת
  • מלח ופלפל שחור

לפטריות:

  • 500 גרם פרגיות טחונות (או בשר בקר טחון)
  • 1 בצל מגורר
  • 1 שן שום קצוצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה (לא חובה)
  • כף בזיליקום קצוץ
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצלים בסיר גדול כ-3 דקות. מוסיפים את הפטריות החתוכות לעוד 5 דקות ומערבבים.

2מוסיפים את השום והתבלינים, מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות ומכינים בינתיים את תערובת הקציצות.

3מערבבים את כל מרכיבי הקציצות היטב. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומניחים בסיר הפטריות. בשלב זה אמורים להיות בסיר נוזלים שהופרשו מהפטריות ומשמשים כרוטב, אבל במידה וחסרים נוזלים מוסיפים כ-1/3 כוס מים חמים. מבשלים כ-35 דקות עד שהקציצות מוכנות. מגישים עם פסטה, אורז או סלט.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il