
קציצות עם פטריותמתכון לקציצות עוף ועשבי תיבול עם רוטב פטריות. נפלא עם פסטה או אורזדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם29/06/1216:14 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לרוטב:
לפטריות:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצלים בסיר גדול כ-3 דקות. מוסיפים את הפטריות החתוכות לעוד 5 דקות ומערבבים. 2מוסיפים את השום והתבלינים, מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות ומכינים בינתיים את תערובת הקציצות. 3מערבבים את כל מרכיבי הקציצות היטב. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומניחים בסיר הפטריות. בשלב זה אמורים להיות בסיר נוזלים שהופרשו מהפטריות ומשמשים כרוטב, אבל במידה וחסרים נוזלים מוסיפים כ-1/3 כוס מים חמים. מבשלים כ-35 דקות עד שהקציצות מוכנות. מגישים עם פסטה, אורז או סלט. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:קציצות עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA+%D7%A2%D7%95%D7%A3פרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAפטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAמתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |