
חזה עוף ברוטב צ'אטני אגסיםמנה מעודנת וטעימה להפליאעדי רם|גלריית המומחים| פורסם13/10/0814:23 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל, מחממים מחממים מעט שמן זית במחבת וסוגרים את חזה העוף עד להשחמה. מחממים את תנור האפייה ומכניסים את חזות העוף לתנור החם לעוד 5-10 דקות להשלמת האפייה. מגישים עם הצ'אטני. אופן הכנת הצ'אטני: סוחטים את קוביות הג'ינג'ר לקבלת נוזל מכניסים את כל החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה נוספת. את שארית הצ'אטני ניתן לאכסן בצנצנת נקייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |