1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2 מעבירים את האפונה לקערה, שופכים מעל מים רותחים, ממתינים כחצי דקה ומסננים היטב.
3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות (למעט פירורי הלחם לציפוי) עד לקבלת עיסה אחידה (נזהרים שלא למעוך את האפונה), ויוצרים קציצות בגודל אחיד.
4 מצפים היטב כל קציצה בפירורי לחם משני הצדדים ומסדרים על התבנית.
5 בעזרת מברשת סיליקון מברישים שמן קנולה משני צידי הקציצות.
6 מכניסים את הקציצות לתנור לכ-15 דקות עד שהן מזהיבות קלות. הופכים אותן בזהירות ואופים עוד כ-5-8 דקות עד שהקציצות מוכנות ועסיסיות (מומלץ לחצות קציצה אחת כדי לוודא שהן מוכנות לאכילה בחלקן בפנימי).