מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדי עוף בתרד, כמון ולימון

התרד והלימון הופכים את המנה לקלילה ומרעננת

|בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן| פורסם10:42
כבדי עוף בתרד (צילום: דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן)
צילום: דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • רבע כוס שמן תירס
  • 18 כבדי עוף טריים, נקיים מגידים וחצויים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף שטוחה כמון טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 400 גרם עלי תרד (רצוי בייבי תרד)
  • 5 שיני שום, פרוסות
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת גדולה ורחבה את השמן, ומטגנים את הכבדים דקה מכל צד. מתבלים במלח ופלפל, בסוכר, בכמון ובפפריקה ומטגנים עוד דקה מכל צד.

2מוסיפים את התרד, השום ומיץ הלימון ומבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב, עד שהכבדים עשויים. מגישים מייד על פסטה טרייה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il