
עוף עם ירקותאיי אפשר לעמוד בניחוח של התבשיל המשגע הזה, לכן חייבים להיאזר בסבלנות, לא לטעום ולחכות עד שהכל מוכןאיציק הראל|גורמה בפיתה| פורסם01/05/1115:20 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1ממליחים את הכרעיים עם מעט מלח. 2מטגנים את העוף בסיר שחומם מראש עם מעט שמן עד להזהבת העוף. לאחר ההזהבה מוציאים מהסיר ומניחים בקערה. 3מטגנים את הבצל והגזר באותו הסיר עד לקירמול והזהבה, (אין צורך בהוספת שמן, העוף מפריש שומנים משלו). מוציאים ומניחים בקערה נפרדת. 4מטגנים את העגבניות באותו הסיר עד לריכוך. 5מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הבצל המטוגן והגזר. 6מוסיפים מים רותחים ומבשלים במשך שעתיים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fאיציק הראל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7+%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%9Cגורמה בפיתה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%94+%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%94עוף עם ירקות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%A2%D7%9D+%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |