1מתחילים בקציצות: מוסיפים לבשר הטחון את הבצל הירוק, השום הקצוץ, הכוסברה, חצי מהפלפל החריף, ביצה ופירורי לחם. מתבלים במלח ופלפל, לשים היטב ויצרים קציצות עגולות קטנות. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים בשמן קנולה חם.
2מערבבים את הטחינה, המים ומיץ הלימון עד לקבלת טחינה סמיכה. מתבלים במלח.
3במחבת גדולה מחממים מעט שמן זית ומקפיצים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ואת שאר הפלפל הירוק (לא חובה), מוסיפים את הכמון ומקפיצים עוד כדקה. מוסיפים את הפול ואת הקציצות, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים הכל יחד בעדינות. מורידים מהאש.
4מסדרים את הצלחת: מניחים תלולית של טחינה ובמרכזה עורמים מהתבשיל. מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.