
קציצות חזה עוף ברוטב קרם קוקוס אסייתימתכון לקציצות עוף ביתיות ברוטב מרענן. מנה שתשדרג כל ארוחהסיון קליקה|מאסטר שף| פורסם10/05/1215:03 ![]() |
המצרכים (2 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מקפיצים את הפטריות במעט חמאה ומעבירים לקערה. מוסיפים את קרם הקוקוס, הפלפל, הסויה, הצ'ילי, שני סוגי הקארי והבזיליקום ומערבבים. 2מחממים במחבת את החמאה, קוביות התפוח, הסוכר והקינמון ומערבבים עד שהחמאה מצפה את התפוחים והם מעט מתרככים. מעבירים למעבד המזון וטוחנים למחית. 3מערבבים את המחית עם הרוטב ומחממים בסיר על להבה בינונית. 4מחממים מחבת עם שמן זית, יוצרים כדורים מן העוף הטחון ומטגנים משני הצדדים. 5מעבירים את הקציצות לסיר ומבשלים 10 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |