
עוף בסילאןעם תפוחי אדמה בתיבול רוזמרין וסלט חסהחנה פרץ|מאסטר שף| פורסם15/10/1022:55 ![]() |
המצרכים :
לתפוחי האדמה
לסלט החסה
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל לרצועות, ומטגנים בשמן 2. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הכרעיים ומבשלים כ-10 דקות 3. מוסיפים מלח, פלפל גרוס, פפריקה וסילן 4. מוסיפים מים מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כ-90 דקות 5. שופכים את השמן למחבת גדולה (או סיר), מוסיפים שום, פלפל גרוס, מלח, רוזמרין, 3/4 כוס מים ומביאים לרתיחה 6. מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומבשלים על להבה נמוכה ביותר כ-30 דקות 7. מערבבים את כל חומרי הרוטב לסלט החסה ומוסיפים את עלי החסה ומערבבים. תגיות:מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3רוזמרין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9Fתפוחי אדמה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99+%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94חסה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A1%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |