מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בסילאן

עם תפוחי אדמה בתיבול רוזמרין וסלט חסה

|מאסטר שף| פורסם22:55
המתכון של חנה אוזן
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 בצלים גדולים

  • 6 כרעיים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כוסות מים

לתפוחי האדמה

  • 2 תפוחי אדמה בינוני

  • 1 בטטה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 עלי רוזמרין (ללא הגבעול)

לסלט החסה

  • עלי חסה נקיים וחתוכים גס

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות לימון
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חרדל

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצל לרצועות, ומטגנים בשמן 2. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הכרעיים ומבשלים כ-10 דקות 3. מוסיפים מלח, פלפל גרוס, פפריקה וסילן 4. מוסיפים מים מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כ-90 דקות 5. שופכים את השמן למחבת גדולה (או סיר), מוסיפים שום, פלפל גרוס, מלח, רוזמרין, 3/4 כוס מים ומביאים לרתיחה 6. מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומבשלים על להבה נמוכה ביותר כ-30 דקות 7. מערבבים את כל חומרי הרוטב לסלט החסה ומוסיפים את עלי החסה ומערבבים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il