https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חמין מקרוני

חמין לייט: במקום היציקה הרגילה - רק עוף ומקרוני

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם11:42
חמין (צילום: דרך האוכל2, דרך האוכל 1)
צילום: דרך האוכל2, דרך האוכל 1
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 12 שוקי עוף
  • 3 תפוחי אדמה קלופים, פרוסים עבה
  • חצי כוס שמן
  • 1 ק"ג מקרוני עבים, מבושלים לפי הוראות היצרן ומסוננים
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 6 ביצים קשות

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות).

2בסיר גדול שניתן להכניסו לתנור (ללא ידיות מפלסטיק), מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן מזהיבות (כחמש דקות מכל צד). מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד.

3מטגנים כך גם את שוקי העוף, וגם אותם מוציאים מהסיר ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים.

4בקערה נפרדת מניחים את המקרוני, ויוצקים עליהם את השמן שבו טוגנו תפוחי האדמה והשוקיים. מערבבים היטב.

5מניחים בתחתית סיר הטיגון את פרוסות תפוחי האדמה, מעליהן מפזרים מחצית מכמות המקרוני ודוחסים מעט. מעל שכבת המקרוני מסדרים את השוקיים ואת הביצים הקשות (לא מקולפות). מפזרים את המקרוני שנותרו ומהדקים מעט.

6מטפטפים על התבשיל חצי כוס מים.

7סוגרים את הסיר היטב ומכניסים לתנור למשך הלילה.

>> עדיין חורפי לכם בנשמה? נסו את המרק של אלקנהhttps://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/flavors-hevre/Article-31e55832b4acc21006.htm?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il