
חמין מקרוניחמין לייט: במקום היציקה הרגילה - רק עוף ומקרוניישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם08/07/1011:42 ![]() צילום: דרך האוכל2, דרך האוכל 1 |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות). 2בסיר גדול שניתן להכניסו לתנור (ללא ידיות מפלסטיק), מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן מזהיבות (כחמש דקות מכל צד). מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד. 3מטגנים כך גם את שוקי העוף, וגם אותם מוציאים מהסיר ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים. 4בקערה נפרדת מניחים את המקרוני, ויוצקים עליהם את השמן שבו טוגנו תפוחי האדמה והשוקיים. מערבבים היטב. 5מניחים בתחתית סיר הטיגון את פרוסות תפוחי האדמה, מעליהן מפזרים מחצית מכמות המקרוני ודוחסים מעט. מעל שכבת המקרוני מסדרים את השוקיים ואת הביצים הקשות (לא מקולפות). מפזרים את המקרוני שנותרו ומהדקים מעט. 6מטפטפים על התבשיל חצי כוס מים. 7סוגרים את הסיר היטב ומכניסים לתנור למשך הלילה. תגיות:חמין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פסטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94ירושלמי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99אהרוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |