
קציצות חזה עוף, תירס ואורזברוטב מתקתק, לארוחה מזינה שגם ילדים מאוד אוהביםפירגה|mako| פורסם10/02/1012:45 ![]() צילום: פירגה, טועמים במטבח |
המצרכים (5 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות. 2יוצאים קציצות מאורכות ומטגנים במעט שמן, עד להשחמה. 3מוציאים לנייר סופג. 4באותה מחבת מטגנים את הבצל הקצוץ, ומוסיפים את העגבניות המרוסקות (שימו לב – לא רסק עגבניות!). ממלאים פעם וחצי את קופסת העגבניות במים, ומוסיפים למחבת. 5מביאים את הרוטב לרתיחה, מוסיפים את הקציצות, סוגרים במכסה ומבשלים על להבה נמוכה מאוד כ-40 דקות. אפשר להוסיף ב-5 דקות האחרונות תירס לרוטב. 6מגישים על אורז או פתיתים. תגיות:קציצות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AAעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3ילדים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9Dתירס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%99%D7%A8%D7%A1אורז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |