
צ'יפס נאגטסכשבא לנו על מתכון שהוא כיף טהור אנחנו תמיד חושבים על נאגטס. השבוע שרון ברקוביץ' שדרגה את כל הכיף הזה ארבע רמות למעלה עם בלילה מעולה של מיונז ורוטב ברביקיו, ומעטה ממכר של צ'יפס קריספי. יוצא וואו![]() צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד |
המצרכים (6 מנות):
בנוסף:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את רוטב הברביקיו והמיונז וטורפים היטב. מוסיפים את המים ומערבבים. 3חותכים את העוף לגודל ביס ומעבירים לקערה עם תערובת הביצים. 4שמים את חטיף הצ'יפס בשקית זיפר אטומה (אם אין שקית מספיק גדולה מחלקים לשתי נגלות). צ'יפס נאגטס|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד5בעזרת פטיש מועכים הטב את הצ'יפס עד שהכל הופך לפירורים קטנים. 6מעבירים אל השקית כמה חתיכות של עוף ומגלגלים אותן בתוך השקית כדי שיצופו מכל הצדדים בצ'יפס. 7מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מטפטפים מעט שמן ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שמזהיב. לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק https://www.facebook.com/BERKOMADובאינסטגרם https://www.instagram.com/berko_made/או בקרובאתר https://www.berko-made.com/. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |