https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

צ'יפס נאגטס

כשבא לנו על מתכון שהוא כיף טהור אנחנו תמיד חושבים על נאגטס. השבוע שרון ברקוביץ' שדרגה את כל הכיף הזה ארבע רמות למעלה עם בלילה מעולה של מיונז ורוטב ברביקיו, ומעטה ממכר של צ'יפס קריספי. יוצא וואו

|BERKO MADE https://www.facebook.com/BERKOMAD| פורסם07:00
צ'יפס נאגטס (צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד)
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 ביצים
  • 2 כפות רוטב ברביקיו (אם אין, אפשר להחליף בקטשופ)
  • 2 כפות מיונז
  • 2-3 כפות מים
  • 1 ק"ג פרגיות (או חזה עוף)
  • 400 גרם חטיף צ'יפס מכל סוג (אני השתמשתי בחצי רגיל וחצי בטעם מקסיקני)

בנוסף:

  • מעט שמן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את רוטב הברביקיו והמיונז וטורפים היטב. מוסיפים את המים ומערבבים.

3חותכים את העוף לגודל ביס ומעבירים לקערה עם תערובת הביצים.

4שמים את חטיף הצ'יפס בשקית זיפר אטומה (אם אין שקית מספיק גדולה מחלקים לשתי נגלות).

צ'יפס נאגטסצ'יפס נאגטס|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

5בעזרת פטיש מועכים הטב את הצ'יפס עד שהכל הופך לפירורים קטנים.

6מעבירים אל השקית כמה חתיכות של עוף ומגלגלים אותן בתוך השקית כדי שיצופו מכל הצדדים בצ'יפס.

7מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מטפטפים מעט שמן ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שמזהיב.

לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק https://www.facebook.com/BERKOMADובאינסטגרם https://www.instagram.com/berko_made/או בקרובאתר https://www.berko-made.com/.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il