
צלי עוף וגרגירי חומוסעם הרבה בצל, גזר ורצועות פלפלים אדומיםמוטי בר און|אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok| פורסם07/03/1009:36 ![]() צילום: אוכל מכל הלב |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את העוף עם העור במעט שמן בסיר שטוח, שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. מוציאים לנייר סופג. 2באותו הסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפלפל והגזר ומטגנים עד שהבצל שקוף. מוסיפים את השום ומערבבים. 3מחזירים את העוף לסיר, מתבלים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה. אין צורך להוסיף נוזלים, ואפילו רצוי להוציא חלק מהנוזלים שהעוף הגיר במידה ויש עודף. הופכים את חלקי העוף מדי פעם. 4מחממים תנור ל-160 מעלות. 5מוסיפים את גרגירי החומוס ומכניסים לתנור לעוד 30-40 דקות, עד שהעוף משחים יפה. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3בצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9Cפלפל אדום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C+%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9Dגזר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%96%D7%A8חומוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1גרגירים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9Dתבשיל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Cאוכל ביתי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |