https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

תבשיל קדרה ירכי עוף עם ירקות שורש

חגיגה חורפית של טעמים בתבשיל קדירה של כרעי עוף, שורשים ותבלינים של בית

|שוק&cook| פורסם13:30
תבשיל קדרה ירכי עוף עם ירקות שורש (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג ירכי עוף

  • 4 בצלים
  • 3 גזרים
  • 2 שורשי סלרי
  • 2 שורשי פטרוזיליה
  • 1/2 כוס שמן
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1.5 כפות אבקת מרק עוף
  • 4 שיני שום שלמות
  • 3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות.

2מחממים שמן בסיר ומטגנים את הירכיים עד להשחמה.

3מוסיפים את הירקות והשום וממשיכים לטגן כ-15 דקות. מוסיפים את התבלינים והמים.

4מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים עם מכסה ומבשלים כ-30 דקות.

* המתכון מתוך סדנת השף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולי קדרות. מדי יום שישי מתקיים בקניון "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il