
תבשיל קדרה ירכי עוף עם ירקות שורשחגיגה חורפית של טעמים בתבשיל קדירה של כרעי עוף, שורשים ותבלינים של ביתיעקב כהן|שוק&cook| פורסם16/12/1013:30 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות. 2מחממים שמן בסיר ומטגנים את הירכיים עד להשחמה. 3מוסיפים את הירקות והשום וממשיכים לטגן כ-15 דקות. מוסיפים את התבלינים והמים. 4מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים עם מכסה ומבשלים כ-30 דקות. * המתכון מתוך סדנת השף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולי קדרות. מדי יום שישי מתקיים בקניון "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3תבשיל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Cקדרה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%93%D7%A8%D7%94ירקות שורש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%A9 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |