המצרכים :מרכיבים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 במחבת רחבה שמים את השמן, מוסיפים את הבצל והפלפלים החריפים ומאדים על אש בינונית, עד שהבצל רך ושחום (אך לא שרוף) כ-8 דקות. מערבבים מדי פעם. 2 מזיזים את הבצל לצד המחבת, מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הלבבות וצורבים אותם עד שהם משנים את צבעם. 3 מחזירים שוב ללהבה בינונית, מוסיפים את תבלין המקלובה (להשיג בשוק עכו) ומערבבים. 4 מבשלים על אש בינונית-נמוכה כשעה, כאשר כל הזמן דואגים שהתבשיל יהיה עם מעט מאוד נוזלים. כך הלבבות יוצאים צרובים וטעימים ולא מכובסים. אם חסר מים, מוסיפים כף בכל פעם ולא יותר. 5 להגשה, מורחים חומוס על צלחת, עורמים ערימת לבבות ואוכלים. הערה: אפשר להכין גם עם כבדי עוף, אבל אז זמן הבישול מתקצר לדקות ספורות. >> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב" |