
תרנגולת פרפרתרנגולת מושרית בממרח זיתים ותבליניםארז קומרובסקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-049cb2c9706c411001.htm|null| פורסם28/04/0912:07 ![]() צילום: anopdesignstock, GettyImages IL |
המצרכים :
אופן ההכנה:1טוחנים יחד במעבד מזון את הזיתים עם שמן הזית, הפלפלים האדומים החריפים, גרידת הלימון ועלי התימין שהורדתם מהענפים. 2. עושים חתך בחזה התרנגולת כך שהתרנגולת תיפתח לגמרי. משטחים אותה לפרפר ומשרים בממרח הזיתים שהכנתם. משהים במקרר כ3-4 שעות. 3. צולים על גריל פחמים לא חם מידי ולא קרוב מידי לגחלים 10-15 דקות על כל צד. תגיות:ארז קומורובסקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%96+%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A1%D7%A7%D7%99יום העצמאות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%95%D7%9D+%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AAבשר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3גריל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |