
פרגיות ממולאות בשר וירקותהמנה שהכין אבי לוי לגמר "מאסטר שף" - בגרסה יותר פשוטה ואפילו יותר טעימה. רוצים לאכול טוב בשבת? תנו לאבי לסדר אתכם עם הפרגיות האלה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
את המנה הזו הכנתי בגמר, אבל בזמן שעבר מאז המשכתי וערכתי בה עוד ועוד ניסיונות, עד שהבאתי אותה לדרגת שלמות. לפניכם הגרסה האחרונה והטובה ביותר, עם שילוב של גזר, בשר ועוד דברים מעניינים. שווה לנסות. המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן על אש קטנה, עד שהוא מקבל גוון אדמדם. 2מוסיפים את הפלפל הגרוס והקארי ואז את העגבניות המגורדות. 3מוסיפים את ההל והג'ינג'ר ומבשלים כשעה. 4בינתיים מכינים את הפרגיות: מכניסים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים. ממלאים את הפרגיות וקושרים בחוט. מטגנים את הפרגיות הממולאות מכל הצדדים, כדי לסגור אותן. 5מכניסים את הפרגיות הממולאות לרוטב ומבשלים בסיר מכוסה עוד כשעה על אש בינונית. מדי פעם יוצקים בעזרת כף מעט רוטב על הפרגיות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |