
פרגיות ממולאות בשר וירקותהמנה שהכין אבי לוי לגמר "מאסטר שף" - בגרסה יותר פשוטה ואפילו יותר טעימה. רוצים לאכול טוב בשבת? תנו לאבי לסדר אתכם עם הפרגיות האלה
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
את המנה הזו הכנתי בגמר, אבל בזמן שעבר מאז המשכתי וערכתי בה עוד ועוד ניסיונות, עד שהבאתי אותה לדרגת שלמות. לפניכם הגרסה האחרונה והטובה ביותר, עם שילוב של גזר, בשר ועוד דברים מעניינים. שווה לנסות. המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן על אש קטנה, עד שהוא מקבל גוון אדמדם. 2 מוסיפים את הפלפל הגרוס והקארי ואז את העגבניות המגורדות. 3 מוסיפים את ההל והג'ינג'ר ומבשלים כשעה. 4 בינתיים מכינים את הפרגיות: מכניסים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים. ממלאים את הפרגיות וקושרים בחוט. מטגנים את הפרגיות הממולאות מכל הצדדים, כדי לסגור אותן. 5 מכניסים את הפרגיות הממולאות לרוטב ומבשלים בסיר מכוסה עוד כשעה על אש בינונית. מדי פעם יוצקים בעזרת כף מעט רוטב על הפרגיות.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |