הכנת הבצק:
טורפים יחד חמאה וסוכרים לקרם אחיד מוסיפים את החומרים היבשים ומעבדים לבצק אחיד יוצרים כדור עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב מרדדים את הבצק לגודל של רינג מרובע 20*20 הכנת הטארט:
מחממים שמנת לרתיחה ויוצקים אותה על השוקולד בוחשים לתערובת אחידה ועד להמסת כל השוקולד בוחשים פנימה חלמון + ביצה יוצקים את התערובת על הבצק אופים את הכל בתנור ב 160 מעלות כ 20 דקות. מוציאים מהתנור ומקררים היטב הכנת המוס:
מקציפים חלמונים וביצים וסוכר על באן מארי עד 60 מעלות מעבירים למיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם תפוח מקפלים פנימה שוקולד מומס וגלטין מוסיפים את הקצפת יוצקים על העוגה (יש לוודא שהעוגה קרה) ומחזיקים להקפאה לכמה שעות מוצאים שעה לפני זה למקרר