1 להכנת הבצק, במעבד מזון מערבלים את החמאה עם החומרים היבשים עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את הביצה ומערבלים לקבלת בצק. אוספים את הבצק, משטחים, עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומקררים במקרר.
2. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ ומרפדים את הטבעות. מקררים. אופים 12-10 דקות ב-170 מעלות. מוציאים מהתנור ומקררים.
3. להכנת הגאנאש, מכינים מהדבש קרמל, מחממים עד 120 מעלות. עוצרים את הבישול בעזרת המים. מוסיפים בזהירות את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב. מקררים ל-40-35 מעלות ומוסיפים את החמאה, יוצקים לתוך הטארטלטים האפויים ומקררים.