1 בסיר מעל אש בינונית ממיסים יחד חלב מרוכז, שוקולד לבן ומרשמלו תוך כדי ערבוב תמידי, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2 מורידים מהאש ומוסיפים במהירות את תמצית הווניל. מקפלים גם את שברי העוגיות ומערבבים.
3 יוצקים לתבנית ומכניסים לקירור ל-3 שעות לפחות עד לייצוב.
4 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה בשני פולסים של 30 שניות. מוציאים ומערבבים את הציפוי עד שהוא נמס לחלוטין ואחיד. שופכים אותו בעודו חם על הפאדג' שבתבנית ומכניסים שוב למקרר לייצוב.
5 כשהציפוי מתקרר ומתייצב חותכים בסכין חדשה לקוביות בגודל ביס. מאחסנים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!