לעוגת השוקולד:
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• בקערה רחבה, שמתאימה למיקרו, שמים את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו. כל פעם במשך 30 שניות ומוציאים החוצה לערבוב קצר. עד שהחמאה והשוקולד נמסים לגמרי. מערבבים היטב.
• מוסיפים לקערה עם השוקולד את הסוכר, טורפים מעט עד שהסוכר נבלע בתערובת.
• מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת וטורפים עד שהיא נבלעת. מוסיפים את הוניל והליקר וטורפים.
• מוסיפים קקאו מנופה (חשוב לנפות כי לא מערבבים יותר מדי אחרי ההוספה ולכן עלולים להשאר גושי קקאו בתערובת) ומקפלים עם לקקן או מטרפה רק עד שהתערובת אחידה. מקפידים לא לערבב יותר מדי מהרגע שהקקאו נכנס לשוקולד.
• מעבירים לתבנית עגולה משומנת (עדיף להניח עיגול של נייר אפייה בתחתית התבנית לחילוץ מושלם של העוגה) ואופים במשך 25 דקות בדיוק. העוגה תשאר מעט רכה בפנים וזה בסדר. לא מדובר על בצק פירורי.
לקרם הוניל:
במיקסר במהירות בינונית מקציפים את השמנת ואבקת הפודינג.
2 מוסיפים את תמצית הוניל.
3 מערבלים היטב עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי.
אחרי שמכינים את הכול אז לעשות כך:
1לקחת את עוגת השוקולד
2לישר אותה עם קצפת וביסקוויטים
3ליצור עוגת שכבות
4לאכול(: