1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה.
2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת עם ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (לוקח כמה דקות).
3 מוסיפים וניל, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב (אפשר להמשיך עם בלון ההקצפה במהירות איטית).
4 מעבירים שני שלישים מכמות הבלילה לתבנית.
5 מוסיפים לבלילה שנותרה בקערה את אבקת הקינמון ומערבבים היטב.
6 שופכים את בלילת הקינמון על הבלילה הבהירה ובעזרת סכין יוצרים תנועות שיש.
7 אופים את העוגה 40-50 דקות, עד שהעוגה יציבה למראה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים עליו. מוציאים ומצננים מעט.
8 מחלצים את העוגה מהתבנית, בוזקים אבקת סוכר וטורפים.
עוגת שיש קינמון רכה בטירוף | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** לא אוהבים קינמון? אפשר להמיר בקקאו או במחית פיסטוק, או אפילו בכמה כפות ממרח שוקולד.