מאפינס אמסטרדם סופר מושחתיםעוד לא נרגענו מהטירוף של עוגיות אמסטרדם שאחז בנו לפני כמה חודשים ומאז לא הרפה, והנה רון יוחננוב מפציץ עם השלב הבא: מאפינס שוקולד במילוי שוקולד לבן נוזלי, או בארבע מילים: מאפינס אמסטרדם משוגעים לגמרי
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 25/08/20 07:09
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):ל-12 מאפינס גדולים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקקאו והמלח. 3 בקערה אחרת מערבבים את הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את השמן והשמנת המתוקה ומקציפים מעט עד לקבלת בלילה אחידה. לפני הביס | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל ואחריו | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מוסיפים את תערובת הקמח לקערת החומרים הרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 5 ממלאים תבנית שקעים משומנת (או מרופדת במנז'טים) במחצית מכמות מהבלילה. מניחים פרלין שוקולד לבן או כמה מטבעות בכל אחד מהשקעים ומכסים בשאר הבלילה. אפשר לפזר עוד שוקולד צ'יפס מלמעלה. 6 אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! |