המצרכים :לתחתית:
למלית השוקולד והקפה:
לציפוי המסקרפונה לוטוס:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את עוגיות הלוטוס הטחונות עם אגוזי המלך הטחונים או השקדים הטחונים, החמאה המומסת והמלח. מהדקים בעזרת כף לתחתית תבנית מאורכת, מרופדת בניילון נצמד או בנייר אפייה. 2 בסיר קטן או במיקרוגל מביאים שמנת מתוקה וקפה לרתיחה. יוצרקם לקערה ובה שני סוגי השוקולד, מניחים לתערובת להינמס למשך דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט, יוצקים על גבי התחתית ומקפיאים למשך כשעתיים עד להתייצבות. 3 מקציפים במערבל חשמלי מסקרפונה ואבקת סוכר לריכוך. מוסיפים שמנת מתוקה בהדרגה ומקציפים לקרם יציב מאוד. מוסיפים ממרח לוטוס ומקציפים קלות רק עד להטמעה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק של כ-2 ס"מ ומזלפים על העוגה תלוליות קרם גדולות. במידה והקרם לא יציב מספיק לזילוף מעבירים לקירור למשך לשעה. מפדרים בקקאו בנדיבות לפני ההגשה. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות >> בפעם שעברה הכנו קוביות של פאדג' שוקולד לבן ולוטוס בקלי קלות |