פרפה פירות יער עם הפתעהמקפא סגול ומרענן עם כדורי שוקולד פריכים, שמכינים בצ'יק צ'ק וללא מאמץ
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל חומרי הפרפה (חוץ מהשמנת המתוקה ואבקת הסוכר) עד לקבלת מחית חלקה. 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקצפת רכה. מוסיפים את מחית הפרפה לקצפת ומערבבים בקלילות עד שהתערובת אחידה. 3 מעבירים את הבלילה לתבנית השקעים - מחצית הכמות בכל שקע. מפזרים בתוך כל שקע כמה כדורי שוקולד ויוצקים מעל את יתרת הבלילה. מקפיאים לפחות 4 שעות (עדיף למשך לילה). לפני ההגשה משחררים כל מנה, נותנים לה לעמוד כמה דקות בטמפרטורת החדר ומגישים. >> והנה גם מתכון לכדורי שוקולד רגילים. הכי פשוט, הכי טעים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |