סולנקי - מקלות מלוחים עם קשקבלחטיפים פריכים ומלוחים בציפוי גבינתיענת אחירון ואורית חמיאל|"סיפור בולגרי", ידיעות ספרים| פורסם18/04/1015:29 ![]() צילום: צביקה מאיר, ידיעות ספרים |
המצרכים (30 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים היטב לבצק גמיש, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה לפחות (אפשר גם יותר). 2מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ. משמנים או שמים ניר אפייה על תבנית שטוחה . חותכים את הבצק לרצועות ברוחב 1 ס"מ ובאורך של כ-8 ס"מ. 3מברישים את מקלות הבצק בביצה, מפזרים קשקשבל מגורר או שומשום או פפריקה אדומה. 4אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12 דקות. מצננים וטורפים מיד! תגיות:חטיף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%A3מלוח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97מקלות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AAקשקבל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A9%D7%A7%D7%91%D7%9Cבולגרי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |