מאפה אפונה אישיבמילוי גבינת צ'דרעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם03/08/0911:06 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים. מוסיפים גם את השמנת המתוקה וטורפים עד שהתערובת סמיכה. מכבים את הלהבה. 3. מועכים את האפונה לפירה בעזרת ממחה ידני ומוסיפים אותה לסיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 4. טורפים את החלמונים, מוסיפים אותם לסיר ומערבבים. 5. משמנים תבניות אישיות וממלאים בתערובת. מטביעים קוביית גבינה בכל תבנית אישית. 6. אופים 12 דקות או עד שקיסם אשר נכנס למאפים יוצא יבש (לא לדקור את הגבינה). 7. מצננים מעט, מוציאים מהתבניות ומגישים בליווי שמנת חמוצה. תגיות:מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94אפייה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%94אפונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%94צ'דר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%27%D7%93%D7%A8גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |