לחמעג'וןהגרסה הטורקית, הבשרית והנפלאה לפיצה. הלחמעג'ון, אותה פיתה ביתית הנאפית עם בשר טחון, צנוברים ובתיבול נדיב ומשמח - והזמן במטבח? פחות ממה שאתם חושבים|מאסטר שף VIP| פורסם18/02/1515:33 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
לתערובת הבשר:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק ואחיד, אם יש צורך, מוסיפים מעט מים. מכסים ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. 2המילוי: במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף הקצוצים ומטגנים. 3מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה. 4מוסיפים את העגבנייה החתוכה ומבשלים כמה דקות נוספות. 5מוסיפים את הצנוברים, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומקררים מעט. 6מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל כדור, עם מעט קמח, לעיגול בינוני-עבה או דק לפי בחירתכם. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה את עיגולי הבצק. 7מחממים תנור ל-210 מעלות. מפזרים על כל עיגול בצק שכבה דקה ונדיבה של תערובת הבשר ומטפטפים מעל הכל מעט שמן זית. 8אופים בתנור כ-10-20 דקות, עד ששולי הבצק משחימים. מוציאים ומפזרים מלמעלה את הפטרוזיליה הקצוצה. תגיות:מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3לחמעג'ון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A2%D7%92%27%D7%95%D7%9Fבשר טחון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8+%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9Fבשר כבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8+%D7%9B%D7%91%D7%A9צנוברים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9Dבצק שמרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |