המצרכים :ל-12 יחידות:
אופן ההכנה:1 מטגנים במחבת עם שתי כפות שמן את הבצל והפלפל החריף עד להזהבה. 2 מוסיפים למחבת את רצועות הפרגית וממשיכים לטגן בערך 8 דקות תוך כדי ערבוב. 3 מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וכמון. מורידים מהאש להתקררות לפני המילוי (בערך 10 דקות). 4 אחרי שהמלית התקררה, קוצצים אותה בעזרת סכין יחסית גס. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מניחים את דף האורז בקערה שטוחה עם מים חמימים עד שהוא מתרכך, מניחים אותו על משטח העבודה, ממלאים במרכזו 2 כפות גדושות מהמלית ומקפלים אותו לצורת מעטפה (להקפיד לסגור היטב כדי למנוע זליגה של המלית בזמן האפייה). חוזרים על הפעולה עד לסיום המלית. ![]() 6 מברישים כל בורקס בביצה, מפזרים מעל שומשום ואופים ל-20-25 דקות (עד להזהבה). * מומלץ להגיש עם טחינה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. ![]() ![]() ![]() |