קנטוצ'יני גבינות וגרעיניםעוגיות מלוחות פריכות וטעימות, עם גבינה צהובה, פרמזן ושלל סוגי גרעינים![]() צילום: דן פרץ, תנובה |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מערבלים את החמאה והמלח במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את יתר חומרי הבצק ומערבלים רק עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 2מחלקים את הבצק לשני חלקים ומגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה. מחממים את התנור ל-170 מעלות. 3מוציאים את הבצק מהמקפיא, מורחים בביצה ומפזרים את גבינת הפרמזן. פורסים את הבצק בסכין חד לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבניות אפייה גדולות ושטוחות מרופדות בנייר אפייה. 4אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. מצננים היטב. * העוגיות יישמרו עד שבוע ימים בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:קנטוצ'יני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A6%27%D7%99%D7%A0%D7%99עוגיות מלוחות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AAפרמזן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%96%D7%9Fגרעינים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |