לחמניות עם זיתים ועגבניות מיובשותהשבוע אביבה מכניסה ללחמניות את הכי טוב שיש למזרח התיכון להציע - והתוצאה בהתאם. מגישים עם קערת חמאה, וזוכים לתהילת עולםאביבה פיבקוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-0b8085792a5ab21004.htm|mako אוכל| פורסם15/05/1411:37 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל ומטגנים כ-3 דקות בשמן זית. 2מעבירים למיקסר את כל המרכיבים, כולל הבצל המטוגן ושמן הטיגון. לשים 8 דקות, עד לקבלת בצק מעט דביק אבל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים שעה. 3מחלקים את הבצק ל-15 חלקים, ומגלגלים בידיים מקומחות ללחמניות. מסדרים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבנית שקעים, כמו בתמונה. 4מתפיחים 20 דקות נוספות. 5מורחים את הלחמניות במים, מכוונים את התנור ל-180 מעלות ומכניסים את הלחמניות לתנור הקר. אופים 20 דקות. תגיות:לחמניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAזיתים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9Dעגבניות מיובשות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%AAים תיכוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%9D+%D7%AA%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |