1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2מניחים בקערת המיקסר את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים בעדינות. מפעילים את המיקסר במהירות הכי איטית שאפשר, ותוך כדי שופכים פנימה את הלימונדה ואת השמנת בזרם דקיק. ממשיכים את פעולת המיקסר עד שהבצק כמעט אחיד, אבל יש בו עוד קצת פירורים או גושים בודדים.
3מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, לשים אותו מעט עד שהוא אחיד ומרדדים לעובי של כ-3 סנטימטר (כן, אנחנו רוצים שזה יהיה עבה).
4קורצים מהבצק עיגולים בעזרת חותכן עוגיות או כוס, ומסדרים על התבנית במרחק 2-3 ס"מ זה מזה. מברישים קלות (ממש קלות, ואפשר גם לוותר) בביצה, מכניסים לתנור ומורידים את החום ל-180 מעלות. אופים כ-15 דקות. מגישים ואוכלים טרי טרי.
* את שארית הבצק אפשר לערבב עם צימוקים, חמוציות מיובשות או אפילו שוקולד צ'יפס, ואז לרדד מחדש, לקרוץ ולאפות.
* אפשר להקפיא ואז להפשיר בתנור, התוצאה תישאר נהדרת.