דואג' - לחם ממולאמאפה מלא בכל טוב - בשר, ביצים ובצל מטוגן, שיעשה לכל אחד טוב על הלבאלינור רחמים|מאסטר שף| פורסם06/11/1214:41 ![]() |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים מים ושמן, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מקמחים מעט את הבצק, ומניחים אותו בצד לשעה התפחה. 2מכינים את המלית: קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במעט שמן. אחרי שהבצל מזהיב מוסיפים את התבלינים - כורכום, כמון (מעט מאוד), מלח ופלפל שחור. מערבבים טוב ומניחים בקערה. 3מטגנים בנפרד את קוביות הבשר כ-2 דקות על אש גבוהה, ומעבירים את הבשר לקערה עם הבצל. 4חותכים את הביצים הקשות לקוביות קטנות וגם אותן מוסיפים לקערה עם הבצל והבשר. מערבבים היטב עד שמקבלים תערובת אחידה וכתומה (מהכורכום). 5ממלאים את הבצק: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. כל חלק כזה מחלקים לשני עיגולים, אחד גדול מעט מהשני (סה"כ הבצק מתחלק ל-6 חלקים). מרדדים על נייר אפייה את העיגול הקטן יותר לקוטר של כ-16 ס"מ ומניחים עליו 2 כפות גדושות מהמילוי. מרדדים גם את העיגול הגדול, כך שיהיה גדול במעט מהעיגול שעליו המילוי. מותחים את הבצק על המילוי, תוחבים את השוליים מתחת לעיגול התחתון ומהדקים טוב בצדדים. עושים כך עם שאר החלקים. 6מורחים ביצה טרופה מעל המאפים, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ-25-30 דקות, עד שגוון הלחם נהיה זהוב. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |