לחמניות יפניות ממולאותלחמניות יפניות חלביות ואווריריות טעימות מאוד כמו שהן, אבל גם אותן אפשר לשדרג עם קוביית גבינת מוצרלה שטומנים בתוכן ויוצאת מהתנור נמסה ונשפכת. תחשבו עליהן כלחמניות בית ספר משודרגותיעל קצבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ec21cee0defbc21004.htm|אוכל טוב, mako| פורסם21/06/2208:00 ![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה, שמרים וסוכר, ונותנים לתערובת לנוח במשך רבע שעה. 2מנפים קמח לקערת מיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים חמאה מומסת, מלח, חצי כוס שמנת מתוקה, ביצה ואת השמרים עם השמנת שנחו בצד. 3מערבלים את המרכיבים במיקסר במשך 5 דקות עד לקבלת בצק רך (במידה ואתם רואים שהבצק לא מתאחד לכדור אחד ניתן להוסיף 2 כפות חלב). לחמניות יפניות. לפני אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4אחרי שהבצק התאחד מורחים אותו במעט שמן כדי שלא יתייבש, עוטפים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ומניחים להתפחה של שעה וחצי-שעתיים במקום חמים. 5אחרי שהבצק תפח מקמחים מעט את משטח העבודה ומחלקים ל-15 כדורים. 6פותחים את הבצק למלבן בעזרת מערוך, מניחים בתחתית המלבן פרוסת מוצרלה, מקפלים את הבצק משני צדדיו ומגלגלים אותו לתבנית משומנת (חשוב להניח את כדורי הבצק המגולגלים בתבנית עם מעט מרווחים כי הם תופחים). 7מחממים תנור ל-170 מעלות. לחמניות יפניות ממולאות בגבינה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako8מכסים את כדורי הבצק הממולאים במגבת נקייה למשך 20 דקות להתפחה נוספת. 9מברישים בביצה ואופים למשך 25-30 דקות. 10כשהלחמניות יוצאות מהתנור יש לכסות אותן ל-5 דקות כדי שהן לא יתקשו, להבריש במעט חמאה מומסת ולזלול. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה https://www.instagram.com/yaelkazav/מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |