הפשטידה הגבינתית ביותרפשטידה ממולאת בשכבות מגבינות שונות|מועצת הבקר והחלב| פורסם26/05/0916:42 ![]() צילום: Michael Blann, GettyImages IL |
המצרכים :
אופן ההכנה:מחממים תנור ל- 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה) 1. פורשים את יריעת הבצק על שולחן. מחלקים בדמיון לשלוש רצועות אורך, ומניחים על כל רצועה גבינה אחרת. 2. מקפלים את היריעה על המלית הראשונה, ממשיכים לגלגל לגלילה רחבה. אוטמים ומהדקים. 3. מורחים בביצה בלולה במעט מים, בוזקים שומשום וגבינה מגוררת, מניחים בתבנית משומנת היטב ואופים בתנור החם כ- 40 דקות, או עד שמשחים ותופח. תגיות:מועצת החלב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA+%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%91פשטידה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%94גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94מאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |