https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טארט טטן עגבניות

בבסיס בצק פריך שמתפורר בפה ומילוי עגבניות אפויות עם שאלוט ועשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם10:29
  • זמן עבודהשעתיים ושלושת רבעי
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 200 גרם קמח

  • 120 גרם חמאה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית סוכר
  • כף מים קרים

למלית

  • 12 עגבניות קלופות

  • 20 בצלצלי שאלוט
  • ראש שום שלמה קלופה וחתוכה לפרוסות
  • חופן עלי תימין
  • ¼ כוס שמן זית
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • מלח ופלפל גרוס

לקרמל

  • 100 גרם סוכר

  • 2 כפות חמאה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ומכניסים למקרר.

3מכניסים יחד את כל מריכי המילוי לתנור חם מאוד למשך חצי שעה.

4מקרמלים 100 גרם סוכר ומוסיפים 2 כפות חמאה. על הקרמל מניחים את העגבניות, הבצלצלים והשום.

5מפזרים הרבה פרמזן (מומלץ), מכסים בבצק ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות.

6מוציאים מהתנור, מוציאים נוזלים מיותרים, והופכים לצלחת. מומלץ לפזר פרמזן מעל.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il