טארט טטן עגבניותבבסיס בצק פריך שמתפורר בפה ומילוי עגבניות אפויות עם שאלוט ועשבי תיבולאיציק הראל|מאסטר שף| פורסם10/11/1010:29 |
המצרכים (4 מנות):
למלית
לקרמל
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ומכניסים למקרר. 3מכניסים יחד את כל מריכי המילוי לתנור חם מאוד למשך חצי שעה. 4מקרמלים 100 גרם סוכר ומוסיפים 2 כפות חמאה. על הקרמל מניחים את העגבניות, הבצלצלים והשום. 5מפזרים הרבה פרמזן (מומלץ), מכסים בבצק ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות. 6מוציאים מהתנור, מוציאים נוזלים מיותרים, והופכים לצלחת. מומלץ לפזר פרמזן מעל. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94מלוח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97טרט טטן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%A8%D7%98+%D7%98%D7%98%D7%9Fעגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAמאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |