לחמעג'וןהגירסה התורכית לפיצה בתוספת בשרית מעולהתותי655|פורום המתכונים של תפוז http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=75| פורסם17/03/1016:02 ![]() צילום: Werner Amann, GettyImages IL |
המצרכים (4 מנות):לבצק
למלית
אופן ההכנה:1לשים את חומרי הבצק במיקסר במשך 7-8 דקות, עד שמתקבל בצק יחסית רך אבל גמיש ונעים. אם צריך מוסיפים עוד מים. מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח. 2מטגנים את בצל עד הזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהוא משנה את הצבע. מוסיפים עגבניות, צנוברים ותבלינים ומצננים. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. 3מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומעצבים לעיגולים או אליפסות. אופים 10 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים את המלית ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות. 4מגישים עם טחינה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |