מאפה תרד וגבינותגם ירק לא פופלארי כמו תרד אפשר לשדרג לכדי מאפה טעים, עשיר ומפנק. לא לצמחונים בלבדרוני מנדלמן|mako| פורסם16/09/1014:05 ![]() צילום: תומר פרת |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1חולטים את התרד: מרתיחים מים בסיר ומכניסים את התרד ל-3 דקות. מוציאים, ומעבירים למי קרח לחצי דקה. סוחטים וחותכים לחתיכות בינוניות. למשתמשים בתרד קפוא של סנפרוסט: מפשירים, מסננים וסוחטים. 2ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה, ומחממים תנור ל-200 מעלות. 3מכינים את התערובת: מכניסים לקערה את התרד, שופכים פנימה את החמאה, הביצים, הקמח, השמנת, המלח, הפלפל והפרמזן (לא כולה. משאירים שלוש כפות בצד). מערבבים לעיסה ומעבירים לתבנית שטוחה. מפזרים מלמעלה את שארית הפרמזן וגם שומשום ו/או קצח, לחובבים. 4מכניסים לתנור ל-20 דקות. בודקים אם החלק העליון הזהיב, ואם לא – אופים 5 דקות נוספות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94תרד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A8%D7%93גבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AAפרמזן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%96%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |